Det er ikke en dans på roser å være gravid i denne varmen, for å si det sånn. Dagen begynte med at jeg spydde ned hele siden på bilen til Martine. I fart. Bare hyggelig. Sikkert enda mer hyggelig for han som kjørte bak haha. At kvalmen går over etter uke 12 er b u l l s h i t. Nå er jeg i uke 29, og sliter fortsatt om morningen. MEN, bilen fikk en vask, og vi kom oss på shopping (det var det viktigste hehhe). Fikk kjøpt litt nødvendige ting til lille gutten i magen. Nå er det faktisk bare 11 uker til termin, hvis ikke jeg teller helt feil. Tiden går så fort. Begynner å bli småstressa over at vi ikke får alt på plass, men det ordner seg nok. Har jo egentlig fortsatt god tid, selv om jeg gjerne skulle hatt alt på plass i går. 
Lille søte Romeo♥


  0 kommentarer på "oh happy day"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits