Å pusse opp en leilighet er jammen ikke bare bare. I dag har det gått i ett siden vi sto opp, og det kommer det nok til å gjøre frem til vi er ferdige med oppussingen. Men det er gøy! Jeg elsker jo at det skjer noe. Det er ikke så mye jeg får hjulpet til med, med tanke på den lille i magen, så jeg er evig takknemlig for all den hjelpen vi får av de rundt oss. Det er gull verdt. I morgen skal jeg ta med meg kameraet og knipse litt bilder før vi begynner, for det kommer nok til å bli ganske stor forskjell fra sånn det ser ut nå! Mamma hadde fyrt opp i stampen når jeg kom hjem i stad, såå deilig når det er litt kaldt i lufta. 


 


  2 kommentarer på "Et hjem blir til"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits