termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: er nå i uke 33, 32+2, og det er 57 dager igjen til termin. 79,9% av graviditeten er over. 

kjønn: lille gutten vår ♥navn: dette med navn har vært mye vanskligere enn jeg hadde trodd. Det finnes så mange fine navn, men nå har vi to navn det står mellom, så får vi vente å se til etter fødselen hva som føles riktig. Han skal hvertfall hete August til mellomnavn. 

aktivitet innenfra: ja, veldig varierende. Etter at han la seg med hodet ned følte jeg at det kanskje ble litt mindre aktivitet. En dag hadde jeg ikke kjent noe liv i det hele tatt, og ble så klart bekymret. Ringte til føden og fikk komme dit med en gang. Når jeg la meg ned med ctg på magen, fant de hjertelyd og han sparket masse masse. Haha, hvor typisk er ikke det. Men det er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite. Noen ganger er han helt crazy inni der, og sparker og romsterer som bare det, til tider slik at det gjør vondt for meg! Han hikker også ofte, spesielt etter jeg har spist eller drukket noe søtt. Det er rart å tenke på at om bare noen uker er disse sparkene borte, og vi har en liten guttebaby. 

babyens søvnmønster: han sover når jeg er aktiv, og hvis jeg legger meg ned for å hvile er det full fart inni magen. Spesielt om kvelden når jeg legger meg.

vann i kroppen: tja litt, ikke noe særlig.

leie: på ultralyd i uke 30 lå han i seteleie, men da jeg var hos jordmor forrige uke hadde han snudd seg med hodet ned. 

innkjøp: litt ullklær fra lillelam, de har så mye fint. Ellers ingenting spesielt. 

utstyr som mangler: det er så mye.. begynner å bli stressa, nå er det jo bare 7 uker igjen! Men vil som sagt få på plass det vi har av ting i leiligheten først, og deretter se hva vi trenger. Vet hvertfall at vi mangler bilstol, vognpose, stellebord, dyne + madrass til vuggen, smokker og flasker, bæresele, newborn stol til trip trap, litt klær, uro, brystpumpe + alt av ammeutstyr, babynest og sikkert masse annet jeg ikke kommer på i farta. 

plager: vært mye kvalm og kastet opp litt i det siste.. skulle egentlig til leiligheten for å gjøre ferdig stua i dag, men Max måtte ta det alene siden jeg ikke er i form. Blodprosenten min var lav da jeg var hos jordmor forrige uke, så det forklarer hvorfor jeg har vært så sliten i det siste. Bekkenet er jo heller ikke bra, og sliter fortsatt med halsbrann. Gleder meg til å få kroppen min tilbake.

matlyst: om morningen er jeg ekstremt sulten og kan spise alt vi har i kjøleskapet. Men etterhvert som dagen går får jeg egentlig bare mindre og mindre matlyst. 

cravings: vann med isbiter! Også har jeg så lyst på red bull om dagen, men må holde meg i skinnet noen uker til. 

utålmodig: ja og nei. Hadde vært litt krise om han kom nå med tanke på at vi ikke har ting på plass, men samtidlig er jeg såå klar for å få han ut! 

tungt: nå skjønner jeg hva folk mente når de spurte om det var tungt i starten. JA, nå er det tungt!:-)

fødselsforventninger: fikk litt noia da jeg var på sykehuset her en dag må jeg ærlig innrømme. Tenker ikke så mye på det, må bare ta det som det kommer. 

 


  0 kommentarer på "UKE 33, SNUDD SEG MED HODET NED"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits