termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: er gravid i uke 35, 34+4, og det er 41 dager igjen. I dag er jeg offesielt høygravid! 

kjønn: lille gutten vår ♥navn: tror vi har funnet navn nå, gjenstår å se når vi ser han. Er hvertfall et som står mye høyere enn de andre, så jeg håper det passer:-) 

aktivitet innenfra: ja! nå tror jeg det begynner å bli trangt inni der, for han sparker virkelig fra seg enkelte ganger. Begynner faktisk å gjøre dirkete vondt, og det går hardt utover ribbeina mine om dagen, haha. Men det er veldig koselig å kjenne på sparkene. Nå kan jeg også gjette om det er en fot eller en hånd jeg kjenner, og det er nesten så jeg kan ta tak i den fra utsiden, så nå begynner han å bli stor! Faktisk så veier han ca. 2,5 kg nå.  

vann i kroppen: ja nå har jeg fått litt vann i kroppen, merker det spesielt hvis jeg sitter eller står lenge, da blir føttene mine dobbelt så store. 

leie: sist jordmor kjente på meg lå han med hodet ned, satser på at han fortsatt gjør det. Skal til jordmor igjen denne uken:-) 

innkjøp: har kjøpt et (hvorfor jeg ikke kjøpte fler er et godt spørsmål) håndkle til han, og kluter. Vi har også fått stellebord, stelleveske og ammepute, så da er det i boks, takk Gud! 

utstyr som mangler: Ting begynner å komme på plass, med det er fortsatt masse som mangler. Nå mangler vi bilstol, vognpose, babynest, litt div av klær, brystpumpe, babygym, dyne + madrass og sengetøy til vuggen, smokker og flasker, bæresele ++. Vurderer også å kjøpe den fine leander vuggen å henge i taket. Da kan jeg henge den i stua på dagtid, og ta den inn på rommet vårt om natta, den hadde passet såå fint inn i leiligheten vår! 

plager: er jo det samme som før, kvalme, halsbrann og bekkenløsning. Er også veldig sliten om dagen, og skal ikke mye til før jeg må sette meg ned. Bare det å gå opp trappa er et ork, for ikke å snakke om å sette på seg sokker eller ta opp ting som jeg mister på gulvet, haha, hadde det ikke vært for at vi har hunder (som spiser på alt de kommer over) hadde jeg nok bare latt det jeg mistet på gulvet blitt liggende der til noen andre kan ta det opp! Trøster meg med at det ikke er lenge igjen nå. 

matlyst: matysten er der, spesielt om morningen! Er alltid skikkelig sulten når jeg står opp.  

cravings: fortsatt melk, og helst med nesquick kuler i! Lukten av peanøtter eller tanken på peanøttsmør gjør meg kvalm.. jeg som var så glad i peanøttsmør før!! Knasker alltid isbiter om kveldene. 

utålmodig: nja skulle gjerne hatt han her nå, men synes da han må vente til hverfall september med å komme ut! 

tungt: ja, er ganske tungt nå

fødselsforventninger: såklart ser jeg ikke akkurat fram til å ha det vondt, for det er jo vondt å ha det vondt haha. Men jeg tenker at det er den mest naturlige ting i hele verden, og kroppen min er faktisk laget for å takle det her. Det siste jeg vil bruke krefter og energi på akkurat nå er å grue meg til fødselen, når jeg ikke aner hva det er jeg går til. 


  2 kommentarer på "UKE 35, HØYGRAVID"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits