Jeg har litt forskjellig spørsmål for hver gravidoppdatering, slik at det blir litt variasjon. Merker allerede nå at det er gøy å gå tilbake å lese om de første ukene, så jeg er glad jeg startet denne bloggen i starten av svangerskapet. 

På vei: 37 uker, 36+0. Nå begynner det å nærme seg, 95% av alle fødsler skjer mellom uke 37 og 42. 89% av graviditeten er nå over.

Termin: 9 september 2016. 

Trimester: tredje trimester.

Igjen til termin: 31 dager igjen, i dag er det akkurat en måned til termin.

Neste kontroll: har ny kontroll 16 august, om en uke. På forrige kontroll hadde jeg litt høyt blodtrykk, og pittelitt proteiner i urinen, men jordmoren sa det ikke var farlig, så da stoler jeg på det. 

Navn: har et klart, så vi håper det passer. 

Utålmodig: nå kan det jo skje ting når som helst, men har hørt at førstegangsfødene som regel går på overtid, så må smøre meg med tålmodighet. 

Innkjøp denne uken: fikk så mye fint på babyshoweren, så nå er snart alt på plass. Fikk også leandervuggen av mamma, den har jeg ønsket meg og vurdert å kjøpe lenge. Nå mangler vi bilstol (som forhåpentligvis blir fikset i løpet av uken), vognpose, litt stellesaker og trekk til vuggen. 

Mammaklær: har malt i alle mammabuksene mine, så har kun en tights å gå i akkurat nå haha. Sverger til kjoler om dagen, det er det mest behagelige med denne store magen! For nå er den stoor synes jeg. 

Søvn: jeg sover så dårlig, finner ingen god stilling å ligge i på grunn av den store magen, og flyr opp på toalettet hvertfall (!!) en gang i timen. Dette er vel bare starten på hva jeg har i vente når den lille kommer.

Strekkmerker: ingen, selv om jeg har vokst utrolig mye de siste ukene. 

Hevelser og vann i kroppen: ja, nå merker jeg det i både hender og føtter, og litt ellers på kroppen. Sko passer ikke lenger, ringene går ikke av osv. 

Har magen begynt å vise: ja, om den har da, nå er den stor!

Aktivitet: Kjenner små føtter bevege seg der inne👣 Han ligger å sparker stort sett på de samme stedene hele tiden, så det kan gjøre litt vondt til tider. 

Babyrom: vi har barnerom i leiligheten, men har ikke begynt å gjøre noe der enda, nå er det bare fylt opp med ting som skal kastes etter oppussingen. Han skal uansett ikke sove på det rommet på en god stund, så vi tenkte at det rommet var det siste vi pusser opp. Er mer enn nok med å pusse opp det vi driver med nå, vil jo komme inn i leiligheten før han kommer til verden. 

Sulten: Veldig sulten om morningen, ellers helt vanlig tror jeg. 

Mat craving? fortsatt denne melken da! Men får jo sånn halsbrann hvis jeg ikke drikker melk, så blir jo ekstra mye pga det. Drikker en 1,75 l om dagen, minst. Ellers knasker jeg isbiter, fått veldig dilla på det. Lurer på om vi ikke må skaffe oss en isbitmaskin i den nye leiligheten!

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Ikke noe spesielt, men er mye kvalm om morningen etter jeg har spist frokost. 

Hodet ned: Ja, han ligger med hodet ned, og det er rett før det fester seg i følge jordmor. 

Ser frem til? Ser frem til å bli kjent med den lille gutten jeg har hatt i magen min i snart ni måneder, og til å få tilbake kroppen min, slik at jeg kan gjøre ting og styre rundt som jeg vil uten å bli såå sliten. 

Tungt: ja, blir fort andpusten, og hverdagslige ting er plutselig ikke bare bare. 

Plager: h.a.l.s.b.r.a.n.n, men det hjelper myye med melk, men man kan jo ikke gå rundt med en melkekartong overalt heller. Ellers litt sånn småtteri som at jeg ikke får sove, mye kvalm, blir fort sliten, kynnere hvis jeg anstrenger meg eller går fort osv. Glad det bare er en måned igjen nå!

Savner du noe? savner å kunne trene, spise hva jeg vil og slippe å være sliten. 

Sykehusbagen: den er ikke klar, men må snart begynne å kjøpe inn ting. Vet sånn ca hva jeg trenger. 

Høygravid: Jepp! 


  1 kommentarer på "UKE 37, EN MÅNED TIL TERMIN"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits