I LOVE DINNER FOR BREAKFAST 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Begynte dette innlegget med å skrive "welcome monday" som overskrift.... ammetåka allerede?? Hjelpes meg. Startet dagen med middagsrester til frokost, det er alltid innafor. I og med at vi prøver å flytte inn i den nye leiligheten i morgen, skal jeg nok styre der i dag. Det er ikke så mye jeg får gjort med denne store magen, men litt er bedre enn ingenting. Skulle sånn ønske jeg klarte å bidra mer, men det er ikke så lett akkurat nå. Ting begynner å bli ferdig i leiligheten nå, det er godt. Livredd for at vi ikke skulle komme inn før den lille i magen ville si hei til verden, så har vært litt stressa. Nå mangler lister på soverommet vårt, få opp vaskemaskinen og kjøleskap (eneste fordelen med å være gravid, slipper å bære tunge ting opp alle trappene hihi), også er det endel på kjøkkenet som gjenstår. Skal huske å ta med meg kameraet i dag, slik at jeg kan ta litt bilder av alt kaoset. 


  3 kommentarer på "Welcome tuesday"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits