Nå er jeg i uke 41, tenk det. Termindagen er bare 3 dager unna, og fødselen kan starte når som helst. Et langt svangerskap nærmer seg slutten, og jeg føler meg veldig klar for at de små sparkene jeg kjenner på innsiden, skal byttes ut med en liten gutt i armene. Jeg føler at jeg har vært gravid en evighet, samtidig som det føles som i går at satt med en graviditetstest med + på i hånden. Ting begynner å bli mildt sagt tungt, og det er ikke like lett å gjort ting akkurat nå, så dagene går jo i sneglefart. Jeg håper håper håper at jeg slipper å gå over termin, men det ser ut som han trives godt i magen min. I går gikk vi en liten tur for å prøve å sette i gang noe, uten hell dessverre. 

Processed with VSCO with hb1 preset

På vei: jeg er gravid i uke 41

Termin: 9 september 2016. 

Trimester: tredje trimester.

Igjen til termin: 3 dager!

Navn: mye frem og tilbake. Det navnet vi egentlig hadde tenkt er byttet ut med et annet akkurat nå haha, det er ikke lett.  

Utålmodig: JA, nå er jeg lei, men han kommer når han er klar. 

Søvn: det er et kapittel for seg selv, sover dåårlig. 

Strekkmerker: trodde jeg var så heldig å slippe unna, men neida! Fant mitt første strekkmerke for et par dager siden, men det er så lite at det nesten ikke synes.  

Hevelser og vann i kroppen: jepp, ser det godt i ansiktet, på hendene og føttene. Fler som tror jeg har fylt på leppene, men er bare vann haha.

Har magen begynt å vise: ja, men synes faktisk den har blitt midre de siste dagene.. Er litt bekymret over det, men ser kanskje bare sånn ut fordi den har sunket en god del.

Aktivitet: ja spesielt etter jeg har spist sparker han mye. Kan nesten ikke ligge på venstre side, for da sparker han meg i ribbeina.  

Sulten: blir fort mett, og fort sulten igjen. 

Mat craving? går fortsatt myye melk. Det første Max sa til meg når han våknet her en dag var "har du drukket opp all melka i kjøleskapet igjen nå??", haha oooog det hadde jeg jo selvfølgelig..  

Hodet ned: hodet er festet, og han ligger langt ned.

Ser frem til? en ny hverdag med den lille gutten vår, slippe alle plager som følger med graviditeten og kunne ha på meg vanlige klær igjen. 

Tungt: ja, nå er det veldig tungt. Blir andpusten av ingenting. 

Plager: halsbrann!! Gleder meg sånn til å slippe det, det er så ubehagelig. Har prøvd alt, og det eneste som lindrer litt er melk, men det hjelper jo bare i typ fem minutter, også er det tilbake igjen.  

Sykehusbagen: den er pakket sånn halvveis, ikke så mye som mangler nå.


  1 kommentarer på "UKE 41, SISTE GRAVIDOPPDATERING"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits