God tirsdag kveld!

Her går det kun i amming, bleieskift og babykos, og jeg koser meg så masse i denne nye tilværelsen. Skal innrømme at det var skummelt å skulle dra fra sykehuset, det var så trygt og godt der, men ting har gått over all forventning. Ammingen var et kapittel for seg selv de første dagene, men det går seg til mer og mer. Nå er ammingen bare kos, og jeg er veldig glad jeg klarte å stå i begynnelsen. Kornelius er så snill og god, han sover og sover og sover, og våkner kun når han vil ha pupp. Håper det fortsetter sånn! I dag sov vi til klokken 12 alle tre, det var deilig, har ikke sovet så godt på mange måneder. Jeg er så forelsket og lykkelig om dagen!

Processed with VSCO with hb2 preset


Fine lille venn <3 5 dager gammel
 


  1 kommentarer på "En ny hverdag"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits