En sunn start på dagen er viktig for meg, og når frokosten i tillegg lager seg selv over natten er det jo enda bedre. Jeg skjønner godt at denne kjøleskapsgrøten har vært i vinden en stund, det er jo så enkelt. Grøten trenger ikke varmebehandles, du setter den bare i kjøleskapet over natten, og morningen etter har du frokosten klar uten å løfte en finger. Et glass gjør godt for kroppen, gir energi og om du skulle ha dårlig tid er det kjekt å kunne ta med seg på farten. Det er utallige muligheter på hva du kan putte i grøten. Jeg brukte havregryn, melk og gresk yoghurt med vanilje, og toppet grøten med mandler, mørk sjokolade og banan, nam nam. 

 


  0 kommentarer på "Frokosten som lager seg selv"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits