Hola! I dag har jeg jaggu slått til med en selfie, det er ikke hver dag (eller..?). Det er så mye tull med nettet vårt om dagen, så her sitter jeg uten Internett og venter på at Max skal komme hjem å fikse. Er ikke en smule teknisk anlagt, så velger å ikke prøve å orde opp i det selv, da blir det nok bare verre.

Men, til overskriften. I dag har jeg gjort noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre, nemlig å lage en videoblogg!! Hvor jeg sminker meg!! I alle dager. Hva er det som går av meg. Hvis jeg er skikkelig tøff kommer den i løpet av kvelden, men kjenner jeg meg selv rett må jeg nok manne meg opp litt først. Det er mildt sagt et stort steg utenfor komfortsonen. Såå, vi får se. Haha uff.


  1 kommentarer på "Den nakne sannhet"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits