Jeg vet at jeg ikke er alene. Det er fler enn meg som gruer seg til å gå ut i sola der alle kan se alt. Det er fler enn meg som gjemmer seg bak solbriller, og håper på at ingen ser alt det du selv ser i speilet. Det virket jo så lett å bare ta på seg en maske, for den skjuler jo alt. Men bare i mørket. Der kan jo ingen se. Jeg har alltid gjemt meg bak masse sminke. All sminken resulterte i kviser, arr, og enda dårligere selvtillit. En evig ond sirkel. Det har vært vanskelig. Skikkelig vanskelig. Det skal jeg innrømme. Jeg har gruet meg til ting som kun er glede, fordi jeg ikke kunne gjemme meg bak all sminken. Sydenturer for eksempel. Bare det å gå opp til mamma om morningen uten å ha sminket meg først. Lenge før jeg begynte å sminke meg, husker jeg at jeg gledet meg til de andre jentene i klassen begynte med det. Da kunne jeg endelig få dekket til huden min. I sjette klasse begynte jeg med sminke. Og da snakker jeg full makeup fra dag én. Pent var det ikke, tvert imot, men det var en selvtillitsboost til de grader. Jeg skulket skolen mye. Ikke fordi jeg ikke orket å dra på skolen, jeg orket bare ikke stå opp å sminke meg. Det tok jo laang tid. Så, da ble det ingen skole den dagen heller. Hang langt etter i alle fag. En evig ond sirkel, nok en gang. Jeg kan faktisk telle på en hånd hvor mange ganger jeg har gått ut døra helt uten sminke.

MEN!! nå blir det andre boller. For her er en sminkevideo. Hva er det jeg driver med haha. Dette er noe jeg aldri i verden trodde jeg kom til å gjøre. Så nå har jeg vist meg naken for hele verden for aller første gang. Det er ganske kleint. Men skikkelig godt. På en måte. Herregud. Jaja, det er jo bare meg. Sånn ser jeg ut. 


 


  1 kommentarer på "VIDEO - sånn ser jeg ut uten sminke"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits