Jeg liker å ha en viss kontroll på hva jeg putter i meg. Derfor har jeg begynt å bake brød hjemme. Da vet jeg at brødet inneholder masse god næring, og ikke tilsatt en rekke ingredienser jeg ikke selv vil bruke. I dag prøvde jeg meg på "Ingers rugbrød", og det blir nok ikke siste gangen jeg lager dette brødet. Jeg lager alltid dobbel porsjon, slik at jeg har i fryseren en stund. Nå gleder jeg meg til frokost, ferskt brød er jo superdigg. 

Ingers rugbrød: 

1,3 kg sammalt hvete
200 g fin sammalt rug
200 g helkornhvete
75 g gjær
2 strøkne ts salt
9 dl kruskakli
1,8 dl vann
1 dl linfrø
1 dl solsikkekjerner

Hev 1 time, slå deretter ned, og etterhev en halvtime. Hell i former. Stekes på 220 grader i 1 time.




 


  1 kommentarer på "Sunt, godt hjemmelaget brød"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:




Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no





Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn




Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014



Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · Sminke



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits