Hengepupper, dissemage og håravfall. Denne mammakroppen er et omdiskutert tema. Vi har vel alle fått klistret opp i trynet disse flotte vaskebrettene av en mage, bare noen dager etter fødsel. I en fin liten blondetruse, uten så mye som et bitte lite strekkmerke. Og folk blir så sinte. "Hva er vitsen med å legge ut dette??" "Dette er ikke slik ekte kropper er etter en fødsel!!" "Unormalt!!". Uendelig med stygge kommentarer. Så har vi de som legger ut blide av noe som sies å være den "virkelige mammakroppen", der man har mer mage, strekkmerker og alt som måtte høre med. Den utvaska bestemortrusa er dratt opp til puppa, og håret står til alle kanter. Og de blir hyllet. Det er ikke måte på hvor stolt man skal være. "Dette er mammakroppen, dere". "Du er TØFF som legger ut et slik bilde". 

Men hva er egentlig normalt? Uansett om den gigantsike magen nå erstattet med noe som kjennes ut som en bolledeig, som henger fint over buksekanten på buksene du hadde før du ble gravid. Puppene som lå godt plassert på magen, ser nå ut som vrengte eselører og henger nesten ned til navlen. Eller om du sitter med six-pack bare dager etter fødsel. Du har lånt bort kroppen din i ni måneder, og båret frem et mirakel. Vær stolt av kroppen din uansett hvordan den ser ut. Det er ingen fasitsvar på hvordan denne berømte mammakroppen skal se ut. Den har vært gjennom det største og beste som skjer her i livet. Kvinnekroppen er fantastisk.  


  2 kommentarer på "KROPPEN ETTER FØDSEL"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits