1. Jeg vil bli ferdig med alle julegavene i tide! Det er jo så koselig å ha tid til å legge litt ekstra sjel i julegavene, og virkelig kjøpe noe som betyr noe, ikke kjøpe bare for å kjøpe.

2. Ha juleverksted med gode venner. Lage pepperkaker, pepperkakehus, pynte, bake og hører på julemusikk.

3. Skape nye tradisjoner med den lille familien min. Jeg vil at Kornelius skal vokse opp med mange fine tradisjoner, som han kanskje en dag kan bringe videre.

4. Bake, bake og bake. Jeg elsker å bake. Har allerede bakt årets lussekatter, og desember har enda ikke begynt haha.

5. Håper egentlig å få malt stua snart. Meen, vi får se. Selve malinga i seg selv er ikke så ille. Men flytte rundt på alle møbler, maskere og i tillegg ha en liten baby i hus..

6. Dra på IKEA å kjøpe inn litt småting til leiligheten. Synes ikke det er så ille som alle skal ha det til jeg. Men, når man får barn må ting planlegges.

7. Ta masse fine bilder av Kornelius sin første jul. Er glad jeg har vært flink til å ta bilder de første månedene, det er så gøy å se tilbake på.

8. Virkelig nyte denne tiden, og ta til meg alt det fine som skjer nå! En liten perfekt baby, gode venner, familie som alltid er der, en snill og god kjæreste, juletider, masse god mat, musikk, levende lys. Herregud jeg har det bra om dagen.

9. Jeg har mange diy prosjekter på gang nå, som jeg vil komme å mål med! Blant annet et speil jeg skal begynne med senere i dag, lysestaker som jeg skal støpe i betong, gangen skal få seg en stumtjener etc.

10. Glede en som gruer seg til jul ved å sende GLEDE til 2490. Dermed gir man to middager til noen som trenger det. Det er fint å kunne gjøre en forskjell nå i førjulstiden.

Enda et bilde av denne blide nisegutten min, såklart


  1 kommentarer på "10 ting jeg vil gjøre i desember"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits