God ettermiddag fra Odins veg. Denne tiden på året er så stemningsfull og koselig, og i dag er en sånn dag med behagelige klær og gårsdagens hestehale. Perfekt. Håret mitt er et kapittel for seg selv om dagen, med to forskjellige ettervekster, og en skikkelig kjip lengde. Heldigvis har jeg en svigermor som er frisør, og takk Gud for det. Hun redder meg alltid. Nå vurderer jeg å klippe meg kort., typ til skuldrene, og farge det lysere i etterveksten. Men, må tenke litt på den altså. Vi skal besøke familie i dag, ellers er det bare kos her hjemme. Bestilte meg denne kule greia på bildet under her om dagen. Hva heter egentlig? Veggteppe? Haha, no idea. Har en greie for mørkegrønn og blått om dagen, så den passet fint inn her. Må bare finne et fint sted å henge den. Nå skal jeg og Kornelius reise til pappa/bestefar på deilig middag, det blir koselig. Vet om en liten gutt som kommer til å bli skjemt bort av bestefar!

Ha en fin onsdag!! :-)


  2 kommentarer på "SECOND-DAY HAIRSTYLE"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits