Dåp er ikke noe stress tenkte jeg, der jeg satt i ei hytte langt langt hjemmefra to dager før dåpen, uten å ha planlagt noe som helst. Ingen invitasjoner var sendt ut, mat og kaker var ikke planlagt, duker og diverse ting var ikke kjøpt inn. Jaja, tok livet med ro som vanlig. En smule stresset dagen før, men lokalet var heldigvis booket, og jeg er heldig som har så mange snille folk rundt meg. Morningen før dåpen hadde jeg den lista over ting som måtte gjøres, og vi var en og en halv time etter skjema. Da fant jeg Max sittende i dusjen!! Dåpskjolen og bunaden lå hos mamma, og det var en time til vi skulle være i kirka. Han ass. Vi kom i mål, med både dåpskjole, bunad, kaker og mat, og det ble en veldig fin dåp. 


Sover på vei inn i kirken med pappa. Vinger kirke, her er jeg også dåpt og konfirmert.


Satt bare å gliste, han. 


Kuleste og flinkeste presten som var så snill å dro fra Oslo bare for å døpe Kornelius.


Kunne ikke fått en bedre gjeng med faddere hvertfall, dere er gull.


Stolte foreldre.


Blidfisen <3


  1 kommentarer på "Kornelius sin dåp"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Juni Estelle, 21

Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits