Torsdag 8 september kl 05.58 fikk verden en ny skatt. Han er helt perfekt med sine 3385 gram og 50 cm lang. Vi er så stolte, og nyter den nye tilværelsen. Til tross for et døgn med rier gikk fødselen over all forventning, det var en helt fantastisk opplevelse, noe jeg faktisk aldri trodde jeg kom til å si. Vi er fortsatt på sykehuset, noe som er veldig trygt og godt, men i dag skal vi hjem og begynne en helt ny hverdag. Livet har en helt ny mening <3

Noen timer gammel. Lille fine Kornelius!
Fine venninner, sol, reker og saltvann.

Jeg er over gjennomsnittet glad i å "kjøre" båt, spise reker og sol, så at vi tok lunsjen ute på et skjær i dag var jo perfff. Norsk sommer på sitt beste. Håper du vil ha mer besøk Julie, for vi har virkelig kost oss her på Nøtterøy❤ I morgen er det dessverre duket for hjemreise, og jeg kan ikke si jeg gleder meg til en lang biltur i varmen.
På mandag var vi på første ultralyd, noe jeg har gledet meg lenge til. Vi fikk vite at alt sto bra til med den lille, og eksakt termindato. Jeg har helt siden starten av graviditeten trodd at det var en jente som lå i magen, MEN der tok jeg feil; vi venter en liten gutt ♥

Alt ble så mye mer virkelig etter vi fikk vite kjønnet, og jeg må si det var vanskelig å holde tårene tilbake da vi så den lille prinsen på skjermen for første gang. Nå vurderer jeg sterkt å bestille time til 3D ultralyd, tror det hadde vært skikkelig stas. Har hatt noen kjipe dager med kvalme og oppkast, håper det går over fort, slik at jeg får lest til eksamen som er om under en mnd, hjelp.
Prøvde meg på en sunnere variant av de klassiske pepperkakene i dag. Og de ble overraskende gode. Nå står brente mandler for tur, håper de blir like vellykket. Elsker jul, da har jeg en unnskyldning til å bake og prøve ut nye ting hveeer dag hihi!
Det blir mye godt ut av å vente på mamma på butikken. I dag fant jeg ut at jeg skulle lage hjemmelaget musli. Mmm den ble så goood! Jeg brukte kokosmasse, hakkede mandler, solsikkefrø gojibær, litt havregryn og 5-kornsblanding. Sunt, godt og alt jeg liker på en gang. Heller ikke noe hokus pokus, det er bare å blande alt i en bolle, og vips så er det klart. Superenkelt, supergodt og supersunt!

Så i dag ble min lunsj smoothie, yoplait dobbel 0 yoghurt, müsli og ferske blåbær!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits