Nå har jeg endelig fått malt den ene veggen i stua. Jeg har alltid synes malingen fra pure & original ser veldig spennende ut, så etter mye om og men bestemte jeg meg for å teste den. Tanken var en lys grå, men fargen jeg til slutt endte opp med heter black smoke, og er svart ish. Jeg brukte fresco kalkmaling, som er 100% mineralsk, og er en blanding av kalk og naturlige pigmenter. Dette gir en unik effekt, og rommet fikk en mer varm og lun atmosfære. Nå har jeg bare tatt et strøk, så er fortsatt litt usikker på om jeg er fornøyd, men det gjenstår å se etter neste strøk.
I dag måtte jeg få ut litt kreativitet, og fant frem pensler, maling og et stort lerret. Går på veggene her om jeg ikke har noe å drive på med. Jeg har egentlig ikke peiling, og er skikkelig nybegynner, men prøvde meg litt frem, så får jeg håpe resultatet ser like greit ut i dagslys i morgen tidlig.

Angående pakkekalenderen så har Max allerede begynt å åpne gavene med godteri i, han er så kjip. Så et tips er å gjemme unna kalenderen! Kornelius ligger i vugga ved siden av meg og sover søtt etter dagens kveldsbad. Denne uka har han vært mye våken om nettene, men nå håper jeg vi har fått inn en rutine igjen. Det er godt for a mor når minsten sover om natta!!
Hola! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Vi vært en liten familie i ni uker, tenk det! Det er så rart å se hvor mye Kornelius har utviklet seg disse ukene, og hvor heldig vi er som har en så snill og god gutt. Jeg er ikke en person som pleier å gråte av glede, men nå dere... nå har det blitt andre boller. Hver eneste dag. Nå ligger han å ler i søvne ved siden av meg, og det er nesten så jeg blir rørt til tårer bare av det haha. Disse barseltårene er ikke tull altså. Ikke ammetåka heller. Setter smokker og flasker på koking, og går deretter å legger meg.... det har skjedd flere ganger. Dritskummelt. Ting begynner å komme på plass i leiligheten også, men det tar tid! Vi har enda ikke tv-bord, så tvn står fortsatt på gulvet. Min stil både i klær og interiør vil jeg si er ganske minimalistisk. Jeg valgte å male alle veggene hvite, og gulvet er også lyst, noe jeg angrer på nå i ettertid. Det blir veldig sterilt og upersonlig fant jeg ut av, så nå har jeg planer om å forandre en god del her. Så det blir forhåpentiligvis mye bedre:-) Ha en fin torsdag dere!

 
Høsten er kommet for å bli. Det er så koselig når temperaturen synker, man pakker seg inn i varme strikkegensere og fyrer opp levnde lys hjemme. Ved siden av meg ligger det en liten gutt på tre uker å sover søtt, og tvn surrer i bakgrunn. Nå skal jeg veldig snart sove selv, det har vært en lang dag. Selv om Kornelius er verdens snilleste baby i mine øyne, får man ikke mye søvn som nybakt mamma. Og får jeg muligheten til å sove litt ekstra ligger jeg bare å ser på han... Haha, litt forelska.. Han er jo så søt og uskyldig der han ligger, det må være lov:-) 

 
I dag har jeg gått ut i mammaperm, det vil si at det bare er tre uker til termin! Det er så spennende, for nå kan ting skje når som helst. Må innrømme at jeg begynner å bli litt nervøs. Fredagskveldene er ikke akkurat som før, da jeg som regel jobbet til langt på natt eller var ute med venner. Nå styrer jeg rundt her hjemme, og gjør alt klart til den lille kommer til verden, det er så koselig♥  De neste dagene og ukene skal jeg bruke på å lade opp, og prøve å slappe av så mye som mulig før fødselen. 


Blomster fra svingermor ♥
I LOVE DINNER FOR BREAKFAST 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Begynte dette innlegget med å skrive "welcome monday" som overskrift.... ammetåka allerede?? Hjelpes meg. Startet dagen med middagsrester til frokost, det er alltid innafor. I og med at vi prøver å flytte inn i den nye leiligheten i morgen, skal jeg nok styre der i dag. Det er ikke så mye jeg får gjort med denne store magen, men litt er bedre enn ingenting. Skulle sånn ønske jeg klarte å bidra mer, men det er ikke så lett akkurat nå. Ting begynner å bli ferdig i leiligheten nå, det er godt. Livredd for at vi ikke skulle komme inn før den lille i magen ville si hei til verden, så har vært litt stressa. Nå mangler lister på soverommet vårt, få opp vaskemaskinen og kjøleskap (eneste fordelen med å være gravid, slipper å bære tunge ting opp alle trappene hihi), også er det endel på kjøkkenet som gjenstår. Skal huske å ta med meg kameraet i dag, slik at jeg kan ta litt bilder av alt kaoset. 
Å pusse opp en leilighet er jammen ikke bare bare. I dag har det gått i ett siden vi sto opp, og det kommer det nok til å gjøre frem til vi er ferdige med oppussingen. Men det er gøy! Jeg elsker jo at det skjer noe. Det er ikke så mye jeg får hjulpet til med, med tanke på den lille i magen, så jeg er evig takknemlig for all den hjelpen vi får av de rundt oss. Det er gull verdt. I morgen skal jeg ta med meg kameraet og knipse litt bilder før vi begynner, for det kommer nok til å bli ganske stor forskjell fra sånn det ser ut nå! Mamma hadde fyrt opp i stampen når jeg kom hjem i stad, såå deilig når det er litt kaldt i lufta. 


 
...du finner gleden i noe så kjipt som et bestikk. Klarte ikke gå forbi dette uten å plukke det med meg, og lucky me så var det 50% på det i tillegg! Vi får nøkkel til ny leilighet allerede på fredag, og trenger alt av ting, så det passet jo fint. Det er litt som må gjøres før vi flytter inn, men det gjør meg ingenting, for da får vi satt vårt preg på det. Gleder meg skikkelig til å begynne å innrede, det blir spennende. Mye som skjer fremover nå♥
 
God onsdag morgen! Jeg er definitivt ikke et A-menneske, men det er jo faktisk deilig å starte dagen tidlig. Spesielt når man ikke må haste av sted, og kan bare nyte en god frokost og en kopp kaffe i senga. Nå som magen begynner å bli stor er det ubehagelig å gå med bh med spiler, så jeg har (med glede) byttet ut disse bhene med blondebher. Det er så deilig. Og så pent. Fikk denne fra Ganni av min snille svigermor på bursdagen min i går, den kommer til å bli brukt mye fremover. LITT LUKSUS I HVERDAGEN ♥
 
Hei fra Nøtterøy! Etter noen timer i bil har vi nå ankommet hytta til Julie. Herregud så fint det er her, skikkelig idyll. Her skal vi klare å kose oss i noen dager:-)
SATURDAYBLIZZZ

I dag ble det en sen frokost med pannekaker, noe som passet midt i blinken. Senere skal vi ut å spise med familien, men før det skal vi bare slappe av og nyte det fine været. Hvor lenge vil værgudene være med oss denne gangen tro? En rolig og perfekt lørdag i mine øyne. 


Det er ikke en dans på roser å være gravid i denne varmen, for å si det sånn. Dagen begynte med at jeg spydde ned hele siden på bilen til Martine. I fart. Bare hyggelig. Sikkert enda mer hyggelig for han som kjørte bak haha. At kvalmen går over etter uke 12 er b u l l s h i t. Nå er jeg i uke 29, og sliter fortsatt om morningen. MEN, bilen fikk en vask, og vi kom oss på shopping (det var det viktigste hehhe). Fikk kjøpt litt nødvendige ting til lille gutten i magen. Nå er det faktisk bare 11 uker til termin, hvis ikke jeg teller helt feil. Tiden går så fort. Begynner å bli småstressa over at vi ikke får alt på plass, men det ordner seg nok. Har jo egentlig fortsatt god tid, selv om jeg gjerne skulle hatt alt på plass i går. 
Lille søte Romeo♥
"I take same picture twice, First with my heart then camera."

Gjett hvem som var fornøyd da dette kameraet kom i posten i dag! Da speilreflekskameraet mitt takket for seg her en dag, var det en veldig fin unnskyldning for å skaffe seg Olympus Pen E-PL7. Kameraet både ser bra ut, tar bra bilder, og er akkurat passe stort slik at man lett kan ta det med seg i vesken. Kjøpte også med en 45 mm linse, som er fin å bruke på for eksempel portretter. Har ikke satt meg inn i det enda, men gleder meg til å prøve de ulike funksjonene. Kameraet har wifi for overføring av bilder, flip skjerm for selfies og man kan laste ned en app som brukes som selvutløser på mobilen. Dette må være det perfekte blogg-kameraet ♥
Vi er nå endelig i juni måned, og det er så klart min favorittmåned! I dag har jeg absolutt ingenting på planen, det er 24 grader, strålende sol, og det er sommerferie. Det er så deilig. Nå er det bare å nyte de fine dagene, for sommeren i Norge er jo ikke kjent for å vare så lenge. Bildet under beskriver hva jeg skal gjøre i dag:


Ha en fiiiin dag:-)
 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits