Noen dager er det ingenting som funker. Hverken sminke eller hår. Man gjør jo akkurat det samme som alltid, og bruker de samme produktene, men noen dager bare funker det ikke. Noen som kjenner seg igjen? Disse dagene er jeg glad det finnes store gensere med høy hals, og ikke minst caps! En enkel svart caps, og hele looken får et helt annet utrykk, ooog man kan gjemme seg bak den, ikke minst. Jeg har falt helt for denne trenden om dagen. Det setter prikken over i'en på et ellers kjipt antrekk.
Hei fredag!

Blir en stille og rolig st.hans feiring for vår del. Planen er å male et sofabord med kalkmaling, slik at det vil se ut som betong på en måte. Spent på å se resultatet, blir det sånn jeg har sett for meg blir det dritkult, men det spørs haha. Legger ut resultatet senere vil jeg tro. Tenk at juni snart er over allerede, det har gått så utrolig fort. Vil at sommeren skal vare leenge, samtidlig som jeg gleder meg til den er over, for da kommer jo lille gutten vår. I stad leste jeg at det er vanlig å bli født mellom uke 38 og 42, og på tirsdag er jeg jo i uke 31. Nå begynner det å nærme seg! Kjøpte denne jakken på bik bok her en dag. Likte fargen på den, og tenkte at når jeg først finner noe med litt farger som jeg faktisk liker, så må jeg nesten kjøpe den haha. Jeg er så dårlig på å gå med farger. Det blir alltid til at jeg setter på meg noe svart, grått eller hvitt. 
Processed with VSCO with c1 preset


Processed with VSCO with c1 preset


Har cravings på alt av frukt om dagen, det er så friskt og godt. Såå i dag har vi kjøpt både plommer, fersken, aprikos, jordbær og vannmelon, nå skal jeg kose meg jaaa:-):-)

 
Både elsker og hater denne trenden. Smykket gjør veldig mye for å sprite opp et ellers kjedelig antrekk. Det er ikke mye som skal til, og det er de små detaljene som kan endre en look helt. Nå som garderoben blir mindre og mindre for hver dag på grunn av magen, er det greit å kunne ty til slike enkle accessories for å gjøre antrekkene litt mer spennende. 

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset
Hva synes du om denne trenden?♥
BLACK AND WHITE STRIPED SHIRT

Å finne klær når man er gravid er et kapittel for seg selv. Jeg har stått i så mange prøverom, og funnet så mye klær som jeg tenker vil kle en gravid mage, men.. bare nei, det blir aldri sånn jeg ser for meg. Pakket en pappeske med "klær som ikke passer når jeg er gravid", og det ble rimelig tomt i klesskapet mitt. Lå igjen to gravidbukser, to gravidgensere, cardigans og noen kjoler med god stretch. Nå kan jeg faktisk si: jeg har ingenting å ha på meg!! uten at jeg lyver. Falt litt for denne skjorten jeg kjøpte på gina tricot, den passer den gravide magen. Hvis noen vet om fine gravidklær, tar jeg mer enn gjerne mot tips!


Hva er ditt beste klestips til denne voksende magen? ♥
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits