2016 skulle starte med et smell. Et smell i form av raketter og alt for mange glass champagne. 2016 startet med et smell. Et smell i form av en positiv graviditetstest og et hav av følelser. Lite visste jeg om at det vokste en liten spire inni magen min, og at et år senere ligger en nydelig liten gutt på 4 mnd ved siden av meg i senga. 2016 har vært et minnerikt år. Til tross for en kjip graviditet med mye plager, føler jeg at jeg har fått gjort mye. Satt et barn til verden, ikke minst. En utrolig fin fødsel. Hytteturer med venninner. En tur til Berlin. Kjørt bil høygravid til København. Masse tid med familien. Sene sommerkvelder med grilling og kortstokk. Når jeg ser tilbake på året som har gått, har jeg mange mange gode minner. 2017 skal bli et fint år. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med alle jeg er glad i. Kornelius skal vokse og utvikle seg mye det første året, og det skal bli så spennende. Tenk at han skal begynne å krabbe, etterhvert gå og si sine første ord. Vi har mye i vente, og jeg gleder meg sånn!
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits