Dåp er ikke noe stress tenkte jeg, der jeg satt i ei hytte langt langt hjemmefra to dager før dåpen, uten å ha planlagt noe som helst. Ingen invitasjoner var sendt ut, mat og kaker var ikke planlagt, duker og diverse ting var ikke kjøpt inn. Jaja, tok livet med ro som vanlig. En smule stresset dagen før, men lokalet var heldigvis booket, og jeg er heldig som har så mange snille folk rundt meg. Morningen før dåpen hadde jeg den lista over ting som måtte gjøres, og vi var en og en halv time etter skjema. Da fant jeg Max sittende i dusjen!! Dåpskjolen og bunaden lå hos mamma, og det var en time til vi skulle være i kirka. Han ass. Vi kom i mål, med både dåpskjole, bunad, kaker og mat, og det ble en veldig fin dåp. 


Sover på vei inn i kirken med pappa. Vinger kirke, her er jeg også dåpt og konfirmert.


Satt bare å gliste, han. 


Kuleste og flinkeste presten som var så snill å dro fra Oslo bare for å døpe Kornelius.


Kunne ikke fått en bedre gjeng med faddere hvertfall, dere er gull.


Stolte foreldre.


Blidfisen <3
Et halvt år er snart gått siden livet fikk en ny mening. Jeg har hatt det så fint i permisjonstiden, og hater at det bare er to måneder igjen til jeg må tilbake i jobb. Han er jo fortsatt så liten. Vi tenker faktisk at han ikke skal i barnehage før muligens etter jul. Jeg har mulighet til å være hjemme med han på dagtid når Max er på jobb, og heller jobbe kvelder og helger. Det blir slitsomt, men det er nok den beste løsningen. Tenkte jeg skulle ha en liten oppdatering på hva som har skjedd med Kornelius den siste tiden.

MAT: jeg slutta å amme rundt 4 mnd. Kornelius måtte ha mat en gang i timen når han ble ammet, og dette gjorde at jeg hele tiden stresset om vi skulle noe. Uansett hvor naturlig det er å amme, følte jeg aldri det ble naturlig å dra fram puppen i full offentlighet. Noen tenker nok at det er egoistisk, og at man bør amme hvis man kan, men jeg føler at både jeg og Kornelius har det bedre med flaske, da blir han ikke så fort sulten, og jeg kan senke skuldrene. I tillegg til flaske elsker han grøt, sviskemos, pæremos, banan osv. Han får fruktmos om morningen, og litt grøt når vi spiser middag. Da koser han seg fæælt! Her om dagen ga jeg han gulrot og potet, men da brakk han seg for hver skje stakkar haha. 

MOTORIKK: han ruller og ruller og ruller. Nytter ikke se bort et sekund. Har så lyst til å dra seg fremover, men skjønner ikke helt at han må bruke armene. Han trekker knærne under seg, så jeg venter i spenning på når han knekker koden og er på alle fire. 

SØVN: denne døgnrytmen har vært et kapittel for seg selv. Det er først nå de siste dagene han har lagt seg 20-21 tiden. En periode nekta han å sove før 02 tiden, uansett hva jeg gjorde. Kutta ned på duppene på dagen, dro han opp om morningen stakkar, gjorde alt for at han skulle sovne tidligere, men nei. Men nåå, nå er vi inne i en mye bedre rutine. Timene på kvelden etter han er i seng er hellig. Da er beina til a mor godt planta under pleddet i sofaen, for å si det sånn.  Han sover fortsatt i babynestet i senga til meg og Max, litt bortskjemt, men det er jo såå koselig.

INTERESSER: jeg må legge telefonen min langt unna, den er visst veldig god å bite i. Han blir helt gal hvis jeg sitter med den og han ikke får den. Newborn setet til tripptrapp stolen er en suksess, han elsker å sitte i den. Og han gaper og sier "mmmm namnamnam" med en gang jeg setter han der, for da vet han at han får noe. Alle lekene hans virker det som er skikkelig kjipe for tiden, det er ingenting som duger. Alt som ikke er lov derimot, kjempegøy. Pakke med våtservietter er favoritten for tiden. Uroen over senga har han begynt å ta tak i, så den må vi bare fjerne. Ellers er kveldsbadet/dusjen dagens høydepunkt, da går bein og armer i alle retninger. 

TENNER: tenker at det er tenner på gang hveeeer gang han er urolig haha. Han sikler masse, og det kan virke som det klør i gommene, men ellers ingen tegn på at det er tenner på vei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Et bilde jeg tok til takkekortene i forbindelse med dåpen. Å ta bilder med dåpskjole var lettere sagt enn gjort, så vi endte opp med bare lua etterhvert. Her var han 5 mnd. 
 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits