termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: nå er jeg i uke 21, 20+6. 22 uker i morgen, tiden flyr.

dager igjen av svangerskapet: 137 dager igjen.

babyen er så stor som: en kokosnøtt!

ukens must have(s): kjøpte meg et par gravidtights her om dagen, og har ikke gått i annet siden. Det er jo så behagelig i forhold til busker som strammer her og der, og alle klærne mine begynner jo å bli for små nå. Nå kan jeg heller ikke gå å snoke i skapet til mamma lenger heller, alt er jo for smått. I tillegg prøver jeg å bruke bio oil hver dag på magen, over brystene og på lår/rumpe, kanskje jeg er heldig å unngår strekkmerker. Dessuten lukter den jo så godt!

kjenner du mye til den lille mageboeren: hver dag, og det er jo så koselig. Han sparker masse når jeg legger meg om kvelden, og jeg kan se tydelig utenpå magen at han romsterer fælt inni der.

plager: har fortsatt dager hvor jeg ikke klarer å gjøre noe fordi jeg er så kvalm og kaster opp, det er skikkelig kjedelig. Men heldigvis blir det færre og færre av disse kjipe dagene. Ryggen har også begynt å svikte litt, spesielt etter lange dager på jobb.

kjønn på babyen: jeg har siden tidlig i svangerskapet vært nesten helt sikker på at det er ei jente, men der tok jeg feil! Vi venter en liten prins.

hvordan sover du om natten: ah, det er et kapittel for seg selv. Sover dårlig, for å si det mildt. Hvis jeg først sovner, er det som regel på morningen, og da våkner jeg alltid igjen, av hundene, eller noen som skal på jobb, og da er jeg jo lys våken igjen. Håper jeg snart får sove litt igjen, slik at jeg kan være uthvilt om dagen.

fødselsforventninger: har ikke begynt å tenke så mye på det. Gruer meg jo litt, men aner jo ikke hvordan det er. Det eneste jeg tenker er at det kommer til å gjøre vondt, skikkelig vondt, men at vi får en fantastisk premie.

ukens cravings: melk og blåbær. Har aldri drukket så mye melk som det jeg gjør nå som jeg er gravid. Helt siden starten har jeg sikkert drukket en liter med melk om dagen haha. Og blåbær da, mmmm... frukt og bær generelt, da er jeg fornøyd! Har skikkelig lyst på pavlova akkurat nå haha, kanskje jeg må lage meg det senere i dag.

humør: joda, det går jo opp og ned. Stakkars Max får gjennomgå. Lunta er ikke akkurat så lang om dagen, men tror det har noe med stresset før eksamen å gjøre også. Gleder meg sånn til å bli ferdig!

vektøkning: gikk først ned 3 kg fordi jeg var så dårlig, men har gått opp igjen 2 kg nå, så det kommer seg! Denne kroppen får hvertfall nok mat om dagen, det er det ingen tvil om.

kontroll: var hos jordmor forrige tirsdag, og alt er som det skal.

innkjøp: har kjøpt vogn, og litt klær, fortsatt mye vi mangler!

strekkmerker: ingen enn så lenge, krysser fingrene.
På mandag var vi på første ultralyd, noe jeg har gledet meg lenge til. Vi fikk vite at alt sto bra til med den lille, og eksakt termindato. Jeg har helt siden starten av graviditeten trodd at det var en jente som lå i magen, MEN der tok jeg feil; vi venter en liten gutt ♥

Alt ble så mye mer virkelig etter vi fikk vite kjønnet, og jeg må si det var vanskelig å holde tårene tilbake da vi så den lille prinsen på skjermen for første gang. Nå vurderer jeg sterkt å bestille time til 3D ultralyd, tror det hadde vært skikkelig stas. Har hatt noen kjipe dager med kvalme og oppkast, håper det går over fort, slik at jeg får lest til eksamen som er om under en mnd, hjelp.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits