FROSSEN BANAN   ★   AVOCADO   ★   KOKOSMELKMåtte prøve meg på denne oppskriften da jeg craver søtsaker hele tiden om dagen. Ooog den falt virkelig i smak! En sunnere variant av soft is, hvor perfekt er ikke det for sommeren som (forhåpentligvis) er rett rundt hjørnet. Jeg er veldig glad i kokos, men man kan nok helt fint bytte ut kokosmelken med noe annet godt. Kanskje røre inn litt kakaopulver + sukrin, eller ferske bær? Mmm, mange muligheter. 

Ha fryste bananbiter, en halv avocado og litt kokosmelk i en blender, og vips! Ferdig på 5 minutter!


Hva synes du? ★

 
Hvor kule var ikke disse adidas sparkedressene? Ble forelsket med en gang. Lille gutten vår kommer til å bli superkjekk i de. 

Processed with VSCO with c1 preset


 
Oppskrift på biffgryte med potetmos á la Hellstrøm, som jeg har gjort en liten vri på:-)

Processed with VSCO with f2 preset

Du trenger:
500 g høyrygg av okse uten ben
2 gulrøtter
1 purre
3 laurbærblad
1/2 ts kajennepepper
1 kvist timian
1/2 flaske rødvin
100 gr sjampinjong 
4 stk vårløk
150 g bacon
Smør og olje til steking
1 ss soyasaus

Til potetmosen
6 poteter
Vann
1 dl h-melk
2 ss smør
Salt og pepper
Litt gressløk

♥ Del opp kjøttet i terninger på ca 4 x 4 cm. 
♥ Varm smør og olje i en panne. Brun kjøttet i pannen med salt og pepper. 
♥ Legg det brunede kjøttet over i en jerngryte, og tilsett rødvin. La det koke under lokk på svak varme i ca 1 time. 
♥ Skrell gulrøtter, purreløk, vårløk, og sopp, og del de opp i biter. Brun deretter grønnsakene i en stekepanne med smør. 
♥ Etter kjøttet har kokt en time, tilsett da løk, gulrot, purre, sopp, kajennepepper, timian og laurbærblad, og la det koke videre i ca 30 min. 
♥ Smak til med 1 ss soyasaus, salt og pepper. Strø over sprøstekt bacon rett før servering. 
♥ Potetmos: skrell potetene, og del de i mindre biter. Kok de til de er møre, ca 15 minutter. Hell av vannet, og mos potetene. Tilsett smør og melk, og rør godt. Smak til med salt og pepper.
termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: uke 25, 24+1, og 59,7% av graviditeten er over.

dager igjen av svangerskapet: 114 dager igjen.

høygravid: nope, men om 3 uker går jeg inn i siste trimester, så tiden går så fort.babyen er så stor som: en blomkål. Barnet er ca. 30 cm langt fra hodet til føttene og veier ca 680 gram i starten av uken og ca 790 gram i slutten. 

ukens must have(s): lette og løse klær, som ikke strammer, haha. Magen vokser masse om dagen, og det minker med passende klær i klesskapet. Har vært så deilig med sol og varmt de siste dagene, for kjole er jo perfekt for den voksende magen.

kjenner du mye til den lille mageboeren: ja, kjenner han hver dag. Spesielt når jeg ligger på ryggen og slapper av! 

plager: bekkenet...  Sliter mye med ryggen om dagen, enkelte dager når jeg har stått og gått mye klarer jeg ikke gå når det nærmer seg kvelden. Og bare det å snu seg i senga.. au. Har blitt halvt sykemeldt, og må prøve å ta det med ro fremover. Får også veldig lett halsbrann. 

kjønn på babyen: en gutt!

navn: det er så mange fine navn, men å finne det ene som man virkelig vil ha, det er vanskelig. 

hvordan sover du om natten: sover som en stein!

fødselsforventninger: gruer meg litt, men ser jo frem til det, er spent på å kjenne på smertene som alle snakker om, haha. Max skal være med på fødselen, og det er jeg så glad for. Han er jo en pyse når det kommer til blod og sånn, så det kan bli spennende hvordan han takler situasjonen;-) Har også tenkt på det å bruke badekar!

ukens cravings: hele svangerskapet har jeg drukket mengder med melk, men nå har jeg ikke cravings på det lenger, haha, merkelig. Vannmelon, moreller og farris har blitt en favoritt den siste uken. 

humør: er i godt humør, klarer å nyte det å være gravid! 

vektøkning: har ikke veid meg den siste uken, men forrige uke hadde jeg gått om 3 kg. Gikk ned mye i starten. Hele svangerskapet har jeg ligget på akkurat den samme vekta som mamma gjorde når hun var gravid med meg, litt morsomt. 

kontroll: endelig fått bestilt 3D ultralyd, men det er ikke før i slutten av juni. Neste kontroll er på mandag:-)

innkjøp: har kjøpt vogn, og litt klær, fortsatt mye vi mangler!

strekkmerker: nope, smører meg med olje og bodylotion hver dag.  
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits