termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: er gravid i uke 35, 34+4, og det er 41 dager igjen. I dag er jeg offesielt høygravid! 

kjønn: lille gutten vår ♥navn: tror vi har funnet navn nå, gjenstår å se når vi ser han. Er hvertfall et som står mye høyere enn de andre, så jeg håper det passer:-) 

aktivitet innenfra: ja! nå tror jeg det begynner å bli trangt inni der, for han sparker virkelig fra seg enkelte ganger. Begynner faktisk å gjøre dirkete vondt, og det går hardt utover ribbeina mine om dagen, haha. Men det er veldig koselig å kjenne på sparkene. Nå kan jeg også gjette om det er en fot eller en hånd jeg kjenner, og det er nesten så jeg kan ta tak i den fra utsiden, så nå begynner han å bli stor! Faktisk så veier han ca. 2,5 kg nå.  

vann i kroppen: ja nå har jeg fått litt vann i kroppen, merker det spesielt hvis jeg sitter eller står lenge, da blir føttene mine dobbelt så store. 

leie: sist jordmor kjente på meg lå han med hodet ned, satser på at han fortsatt gjør det. Skal til jordmor igjen denne uken:-) 

innkjøp: har kjøpt et (hvorfor jeg ikke kjøpte fler er et godt spørsmål) håndkle til han, og kluter. Vi har også fått stellebord, stelleveske og ammepute, så da er det i boks, takk Gud! 

utstyr som mangler: Ting begynner å komme på plass, med det er fortsatt masse som mangler. Nå mangler vi bilstol, vognpose, babynest, litt div av klær, brystpumpe, babygym, dyne + madrass og sengetøy til vuggen, smokker og flasker, bæresele ++. Vurderer også å kjøpe den fine leander vuggen å henge i taket. Da kan jeg henge den i stua på dagtid, og ta den inn på rommet vårt om natta, den hadde passet såå fint inn i leiligheten vår! 

plager: er jo det samme som før, kvalme, halsbrann og bekkenløsning. Er også veldig sliten om dagen, og skal ikke mye til før jeg må sette meg ned. Bare det å gå opp trappa er et ork, for ikke å snakke om å sette på seg sokker eller ta opp ting som jeg mister på gulvet, haha, hadde det ikke vært for at vi har hunder (som spiser på alt de kommer over) hadde jeg nok bare latt det jeg mistet på gulvet blitt liggende der til noen andre kan ta det opp! Trøster meg med at det ikke er lenge igjen nå. 

matlyst: matysten er der, spesielt om morningen! Er alltid skikkelig sulten når jeg står opp.  

cravings: fortsatt melk, og helst med nesquick kuler i! Lukten av peanøtter eller tanken på peanøttsmør gjør meg kvalm.. jeg som var så glad i peanøttsmør før!! Knasker alltid isbiter om kveldene. 

utålmodig: nja skulle gjerne hatt han her nå, men synes da han må vente til hverfall september med å komme ut! 

tungt: ja, er ganske tungt nå

fødselsforventninger: såklart ser jeg ikke akkurat fram til å ha det vondt, for det er jo vondt å ha det vondt haha. Men jeg tenker at det er den mest naturlige ting i hele verden, og kroppen min er faktisk laget for å takle det her. Det siste jeg vil bruke krefter og energi på akkurat nå er å grue meg til fødselen, når jeg ikke aner hva det er jeg går til. 
termin: 9. september 2016.

hvor langt på vei: er nå i uke 33, 32+2, og det er 57 dager igjen til termin. 79,9% av graviditeten er over. 

kjønn: lille gutten vår ♥navn: dette med navn har vært mye vanskligere enn jeg hadde trodd. Det finnes så mange fine navn, men nå har vi to navn det står mellom, så får vi vente å se til etter fødselen hva som føles riktig. Han skal hvertfall hete August til mellomnavn. 

aktivitet innenfra: ja, veldig varierende. Etter at han la seg med hodet ned følte jeg at det kanskje ble litt mindre aktivitet. En dag hadde jeg ikke kjent noe liv i det hele tatt, og ble så klart bekymret. Ringte til føden og fikk komme dit med en gang. Når jeg la meg ned med ctg på magen, fant de hjertelyd og han sparket masse masse. Haha, hvor typisk er ikke det. Men det er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite. Noen ganger er han helt crazy inni der, og sparker og romsterer som bare det, til tider slik at det gjør vondt for meg! Han hikker også ofte, spesielt etter jeg har spist eller drukket noe søtt. Det er rart å tenke på at om bare noen uker er disse sparkene borte, og vi har en liten guttebaby. 

babyens søvnmønster: han sover når jeg er aktiv, og hvis jeg legger meg ned for å hvile er det full fart inni magen. Spesielt om kvelden når jeg legger meg.

vann i kroppen: tja litt, ikke noe særlig.

leie: på ultralyd i uke 30 lå han i seteleie, men da jeg var hos jordmor forrige uke hadde han snudd seg med hodet ned. 

innkjøp: litt ullklær fra lillelam, de har så mye fint. Ellers ingenting spesielt. 

utstyr som mangler: det er så mye.. begynner å bli stressa, nå er det jo bare 7 uker igjen! Men vil som sagt få på plass det vi har av ting i leiligheten først, og deretter se hva vi trenger. Vet hvertfall at vi mangler bilstol, vognpose, stellebord, dyne + madrass til vuggen, smokker og flasker, bæresele, newborn stol til trip trap, litt klær, uro, brystpumpe + alt av ammeutstyr, babynest og sikkert masse annet jeg ikke kommer på i farta. 

plager: vært mye kvalm og kastet opp litt i det siste.. skulle egentlig til leiligheten for å gjøre ferdig stua i dag, men Max måtte ta det alene siden jeg ikke er i form. Blodprosenten min var lav da jeg var hos jordmor forrige uke, så det forklarer hvorfor jeg har vært så sliten i det siste. Bekkenet er jo heller ikke bra, og sliter fortsatt med halsbrann. Gleder meg til å få kroppen min tilbake.

matlyst: om morningen er jeg ekstremt sulten og kan spise alt vi har i kjøleskapet. Men etterhvert som dagen går får jeg egentlig bare mindre og mindre matlyst. 

cravings: vann med isbiter! Også har jeg så lyst på red bull om dagen, men må holde meg i skinnet noen uker til. 

utålmodig: ja og nei. Hadde vært litt krise om han kom nå med tanke på at vi ikke har ting på plass, men samtidlig er jeg såå klar for å få han ut! 

tungt: nå skjønner jeg hva folk mente når de spurte om det var tungt i starten. JA, nå er det tungt!:-)

fødselsforventninger: fikk litt noia da jeg var på sykehuset her en dag må jeg ærlig innrømme. Tenker ikke så mye på det, må bare ta det som det kommer. 

 
Å pusse opp en leilighet er jammen ikke bare bare. I dag har det gått i ett siden vi sto opp, og det kommer det nok til å gjøre frem til vi er ferdige med oppussingen. Men det er gøy! Jeg elsker jo at det skjer noe. Det er ikke så mye jeg får hjulpet til med, med tanke på den lille i magen, så jeg er evig takknemlig for all den hjelpen vi får av de rundt oss. Det er gull verdt. I morgen skal jeg ta med meg kameraet og knipse litt bilder før vi begynner, for det kommer nok til å bli ganske stor forskjell fra sånn det ser ut nå! Mamma hadde fyrt opp i stampen når jeg kom hjem i stad, såå deilig når det er litt kaldt i lufta. 


 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits