2 egg
250 g cottage cheese
125 g havremel
125 g havregryn
1 ts bakepulver
1 ts salt

Sett ovnen på 200 grader. Miks cottage cheese og egg sammen i en blender. Bland dette sammen med resten av ingrediensene i en bolle. Form rundstykkene i like store deler. Hvis det er klissete hjelper det å ha litt vann på hendene. Strø litt havregryn oveer, og stek rundstykkene i ca 20 minutter. Superenkelt:-)

 
..har du aldri blitt mer glad for å høre en rap.

..googler du alt hele tiden.

..er du veldig fornøyd med bare få timer med søvn.

..finner du små sokker, gulpekluter og smokker overalt i leiligheten.

..er det ikke mer plass på telefonen pga alle bildene av det lille nurket.

..skvetter du til bare babyen sukker. Er alt bra??

..sitter du konstant med en pupp eller to ute.

..blir alt annet satt til side.

..er du oppdatert på alt som går på tv, spesielt på dagtid. 

..blir du flink til å gjøre ting med bare en hånd.

..blir du sjeleglad om du får drukket en kopp kaffe som faktisk er varm.

..går du på do med døra åpen.


..bekymrer du deg alt for mye. 

..går du konstant med gulp eller morsmelk på klærne, eller i håret.

..blir andre ting satt litt til side.


 
Høsten er kommet for å bli. Det er så koselig når temperaturen synker, man pakker seg inn i varme strikkegensere og fyrer opp levnde lys hjemme. Ved siden av meg ligger det en liten gutt på tre uker å sover søtt, og tvn surrer i bakgrunn. Nå skal jeg veldig snart sove selv, det har vært en lang dag. Selv om Kornelius er verdens snilleste baby i mine øyne, får man ikke mye søvn som nybakt mamma. Og får jeg muligheten til å sove litt ekstra ligger jeg bare å ser på han... Haha, litt forelska.. Han er jo så søt og uskyldig der han ligger, det må være lov:-) 

 
En sunn start på dagen er viktig for meg, og når frokosten i tillegg lager seg selv over natten er det jo enda bedre. Jeg skjønner godt at denne kjøleskapsgrøten har vært i vinden en stund, det er jo så enkelt. Grøten trenger ikke varmebehandles, du setter den bare i kjøleskapet over natten, og morningen etter har du frokosten klar uten å løfte en finger. Et glass gjør godt for kroppen, gir energi og om du skulle ha dårlig tid er det kjekt å kunne ta med seg på farten. Det er utallige muligheter på hva du kan putte i grøten. Jeg brukte havregryn, melk og gresk yoghurt med vanilje, og toppet grøten med mandler, mørk sjokolade og banan, nam nam. 

 
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits