Nå har jeg endelig fått malt den ene veggen i stua. Jeg har alltid synes malingen fra pure & original ser veldig spennende ut, så etter mye om og men bestemte jeg meg for å teste den. Tanken var en lys grå, men fargen jeg til slutt endte opp med heter black smoke, og er svart ish. Jeg brukte fresco kalkmaling, som er 100% mineralsk, og er en blanding av kalk og naturlige pigmenter. Dette gir en unik effekt, og rommet fikk en mer varm og lun atmosfære. Nå har jeg bare tatt et strøk, så er fortsatt litt usikker på om jeg er fornøyd, men det gjenstår å se etter neste strøk.
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Desember 2014 · November 2014Kategorier


· Baby · Blogg · Fødsel · Graviditeten · Hverdag · Klær · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits